Woningen

Onderhoud en beheer
Wij hebben het dagelijkse beheer van onze huurwoningen opgedragen aan gespecialiseerde externe beheerders. Deze bedrijven zorgen voor het onderhoud, het uitvoeren van verzoeken tot herstel, individuele verhuurtransacties en de huuradministratie.

Voor eventuele verzoeken, vragen of klachten vragen wij u daarom vriendelijk met deze beheerder direct contact op te nemen. Hieronder vindt u de contactgegevens.

Verwey Amsterdam 

Kabelweg 37

1014 BA AMSTERDAM

020 – 747 02 00 email 

Verwey Rotterdam

Bahialaan 200

3065 WC ROTTERDAM

010 – 266 00 00 email 

VB&T Vastgoedmanagement 

Vestdijk 180

5611 CZ EINDHOVEN

088 – 545 46 45 email

REBO Vastgoed Management BV
Priesnitzlaan 1

6957 DD Laag Soeren

0313 – 49 02 80 email

Woning zoeken

Voor de verhuur van woningen maken wij ook gebruik van externe beheerders en makelaars.

Bij nieuwbouwwoningen wordt gebruik gemaakt van websites die specifiek voor een project zijn opgezet.

Winkels en bedrijfsruimten

Onderhoud en beheer

Wij hebben het dagelijkse beheer en onderhoud van onze winkels opgedragen aan externe beheerders. Zij zorgen voor het onderhoud , het uitvoeren van verzoeken tot herstel, incidentele verhuurtransacties  en de huuradministratie.

Winkelruimte of bedrijfsruimte huren

Voor de verhuur van winkelruimte of bedrijfsruimte maken gebruik van externe beheerder en (lokale) makelaars. Maar u kunt ook contact met ons opnemen.

Winkelcentra

Binnen het team winkels hebben wij ook collega’s die mee kunnen helpen om een winkelcentrum in de belangstelling van de consument te brengen. Onze marketing manager winkels Ellen Siebring kan betrokken worden bij marketing campagnes, evenementen en promotie, maar ook advies verzorgen over de positionering van de winkelformule.