Woningen

Aanbod
Kijk op de website huurwoon.nl om een overzicht te krijgen van de woningcomplexen.

Onderhoud en beheer
Wij hebben het dagelijkse beheer van onze huurwoningen uitbesteed aan gespecialiseerde externe beheerders (vastgoedmanagers). Deze vastgoedmanagers zorgen voor het totale beheer van uw woning. Heeft u dus vragen over bijvoorbeeld uw huurbetaling, regels omtrent bankgarantie, het onderhoud van uw woning of wilt u één van onze woningen huren? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met uw beheerder.

Hieronder vindt u de contactgegevens.

MVGM Amsterdam 

Naritaweg 211

1043 CB AMSTERDAM

088 – 432 41 69 email 

MVGM Rotterdam

Bahialaan 200

3065 WC ROTTERDAM

088 – 432 47 00 email 

VB&T Vastgoedmanagement 

Vestdijk 180

5611 CZ EINDHOVEN

040 – 269 69 19 email

REBO Vastgoed Management BV

Priesnitzlaan 1

6957 DD Laag Soeren

0313 – 49 02 80 email

Klanttevredenheid

Altera vindt klanttevredenheid heel belangrijk. Mocht u om één of andere reden niet goed geholpen worden door één van onze vastgoedmanagers, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Zie hiervoor onze contactgegevens.

Winkels en bedrijfsruimten

Onderhoud en beheer

Wij hebben het dagelijkse beheer en onderhoud van onze winkels opgedragen aan externe beheerders. Zij zorgen voor het onderhoud , het uitvoeren van verzoeken tot herstel, incidentele verhuurtransacties  en de huuradministratie.

Winkelruimte huren

Voor de verhuur van winkelruimte  maken wij gebruik van externe beheerder en (lokale) makelaars. Maar u kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Winkelcentra

Binnen het team winkels hebben wij ook collega’s die mee kunnen helpen om een winkelcentrum in de belangstelling van de consument te brengen. Onze marketing manager winkels Ellen Siebring kan betrokken worden bij marketing campagnes, evenementen en promotie, maar ook advies verzorgen over de positionering van de winkelformule.