Woningen

Aanbod

Bent u op zoek naar een huurwoning? Dan kunt u contact opnemen met onze vastgoedmanagers, zij kunnen u vertellen welke woningen er in hun regio beschikbaar zijn. Zie onderstaand de contactinformatie.

Onderhoud en beheer
Wij hebben het dagelijkse beheer van onze huurwoningen uitbesteed aan gespecialiseerde externe beheerders (vastgoedmanagers). Deze vastgoedmanagers zorgen voor het totale beheer van uw woning. Heeft u dus vragen over bijvoorbeeld uw huurbetaling, regels omtrent bankgarantie, het onderhoud van uw woning of wilt u één van onze woningen huren? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met uw beheerder.

Hieronder vindt u de contactgegevens.

Hoekstra Vastgoedbeheer

Willemskade 9

8911 AW Leeuwarden

058 – 233 7 333 email

Schep Vastgoedmanagers

Prinses Beatrixlaan 582, toren C, 13e etage

2595 BM Den Haag

088-1265700 email

VB&T Vastgoedmanagement 

Vestdijk 180

5611 CZ EINDHOVEN

088-5454666 email

REBO Vastgoed Management BV

Priesnitzlaan 1

6957 DD Laag Soeren

0570-612752 email

Klanttevredenheid

Altera vindt klanttevredenheid heel belangrijk. Mocht u om één of andere reden niet goed geholpen worden door één van onze vastgoedmanagers, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Zie hiervoor onze contactgegevens.

Winkels

Onderhoud en beheer

Wij hebben het dagelijkse beheer en onderhoud van onze winkels opgedragen aan externe beheerders. Zij zorgen voor het onderhoud, het uitvoeren van verzoeken tot herstel, incidentele verhuurtransacties  en de huuradministratie.

Winkelruimte huren

Voor de verhuur van winkelruimte  maken wij gebruik van externe beheerder en (lokale) makelaars. Maar u kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen.

Wijkwinkelcentra

Binnen het team winkels hebben wij ook collega’s die mee kunnen helpen om een wijkwinkelcentrum in de belangstelling van de consument te brengen. Onze marketing manager winkels Ellen Siebring kan betrokken worden bij marketing campagnes, evenementen en promotie, maar ook advies verzorgen over de positionering van de winkelformule.