Investeer in winkels

Winkels spelen een belangrijke rol in de maatschappij. Dat geldt in het bijzonder voor winkels in woonwijken. Een wijkwinkelcentrum is een plek waar gemakkelijk hun dagelijkse boodschappen doen en vervult ook een sociale rol. Een goede winkelbelegging voorziet in een duidelijke behoefte en is een verrijking voor de buurt.

Daarom richt Altera zich op de juiste winkelformules, op de juiste plekken. Vanwege de specifieke eigenschappen zijn die toekomstbestendig. Altera ziet vergrijzing en online winkelen als positieve ontwikkelingen voor winkelbeleggingen gericht op food & convenience.

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinxveen

Lees meer

Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten

Lees meer

Onze projecten

Winkelcentrum Toolenburg

Dit convenience wijkwinkelcentrum is een toonbeeld in onze portefeuille van een goed functionerende, moderne winkelbelegging. Met een groot aandeel winkels in Food-sector en goede gratis parkeervoorzieningen kunnen consumenten hier gemakkelijk hun dagelijkse boodschappen doen.
toolenburg.nl/

Winkelcentrum Sint Jorisplein Amersfoort

Dit binnenstedelijke shopping centrum is succesvol om een aantal redenen. De uitstekende parkeervoorziening, de ligging nabij de binnenstad en de aantrekkelijk mix aan retailers die Altera heeft weten te realiseren. Door aandacht te besteden aan de kwaliteit van de openbare ruimte, aan sfeerverhogende maatregelen en goed op de wensen van winkeliers in te spelen is het een blijvende trekpleister in Amersfoort.
sint-jorisplein.nl/

Vragen

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken van 08:30 - 17:30 uur op telefoonnummer: 020 545 20 50 of via info@alteravastgoed.nl.
Neem contact op