Winkels

Altera Vastgoed koopt Amazing Oriëntal supermarkt in Eindhoven

Altera Vastgoed NV (hierna: Altera) heeft een solitaire supermarkt in Einhoven verworven van een particuliere belegger. De solitaire supermarkt heeft een oppervlakte van ca. 1.820 m² en een bijbehorend parkeerterrein met 59 parkeerplaatsen. De supermarkt is langjarig verhuurd aan Amazing Oriëntal.

Amazing Oriëntal is een Nederlandse supermarktketen met een focus op Aziatische producten. De eerste vestiging is in 1986 geopend aan de Nieuwmarkt in Amsterdam. Inmiddels is de supermarktformule uitgegroeid tot een keten met 25 fysieke winkels door het hele land en een webshop. Daarmee is Amazing Oriëntal de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland.

De supermarkt ligt in een flankgebied aan de rand van het stadscentrum, gelegen aan de Langdonkenstraat in Eindhoven. De locatie is goed bereikbaar met auto, fiets en ov en beschikt over een eigen parkeerterrein.

Supermarkt Amazing Oriëntal wordt onderdeel van de duurzame food & convenience portefeuille van Altera.

Jaap van der Bijl, CEO Altera:“Een belangrijke pijler in onze beleggingsstrategie is het vergroten van het aandeel supermarkten in onze portefeuille. Met deze aankoop  geven we  tevens invulling aan het vergroten van onze huurdersmix door het verwelkomen van Amazing Oriental als nieuwe huurder in onze portefeuille.”

Altera is bij deze transactie juridisch begeleid door Dentons. Verkopende partij is bij de deze transactie geadviseerd door Insight Real Estate.

Foto: Amazing Oriental, Eindhoven
Foto: Amazing Oriental, Eindhoven
Delen:
Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in...

Winkels

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westw...