Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in Waddinxveen

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft met Dirk van den Broek overeenstemming bereikt over de vestiging van een supermarkt van circa 1.900 m². De supermarkt verwacht dit voorjaar haar deuren te openen.

Met de komst van Dirk van den Broek verwacht Altera dat de bezoekersaantallen toe zullen nemen, waardoor de andere ondernemers ook kunnen profiteren van de constante passantenstroom die een extra supermarkt met zich mee brengt. Altera maakt met deze stap het winkelcentrum toekomstbestendig voor Waddinxeen, waar door veel nieuwbouw het inwonertal blijft stijgen.

Marcel Huizing, directeur Dirk: “Nieuw terrein, want Waddinxveen kent nog geen Dirk. Hier komt dus snel verandering in. Recent riep de Consumentenbond Dirk wederom uit tot goedkoopste met basisboodschappen met een gemiddelde prijsafstand van 8% tot andere supermarkten. Ik ben blij dat we binnenkort ook de inwoners van Waddinxveen de mogelijkheid bieden om hun boodschappen te doen bij de goedkoopste supermarkt van Nederland.”

Onlangs contracteerde Altera ook TUI, die medio januari de sleutel ontvangt voor een vestiging van circa 81 m² op het Gouweplein.

Over Dirk van den Broek:

Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 130 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. Dirk winkels zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Drenthe, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland.

Delen:
Winkels

Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten

Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westw...