Winkels

Nieuwe huurders en huurverlengingen in wijkwinkelcentrum Brouwhorst

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft een langjarige huurovereenstemming bereikt met Primera voor wijkwinkelcentrum Brouwhorst in Helmond. Primera huurt in totaal 217m² aan de Brouwhorst 44 en opent feestelijk haar deuren op 28 oktober a.s. Naast de Primera gaat ook SpareRib Express medio december open na het vinden van een nieuwe franchiser.

Met Brilmij groep B.V. is verplaatsing en uitbreiding  naar 138m² van de winkelruimte overeengekomen aan  het middenplein Brouwhorst 27. De deuren van de nieuwe winkelruimte worden 15 december geopend. Met de Poolse Delicatessen winkel Biedroneczka aan de Brouwhorst 31 (oppervlakte van 387m²) is eveneens een langjarige huurverleninging overeengekomen.  .

Erwin Wessels, CIO Altera: “De afgelopen periode hebben we met bestaande en nieuwe huurders langjarige huurovereenkomsten kunnen afsluiten en zijn uiteraard blij met het vertrouwen in het winkelcentrum. . Met een compleet dagelijkse aanbod in food en non-food alsmede meerdere  dienstverleners is Brouwhorst goed gepositioneerd.”

Over

Winkelcentrum Brouwhorst is een niet overdekt wijkwinkelcentrum dat gebouwd is in 1987 (deels gerenoveerd in 2015) en bestaat uit zes blokken. Brouwhorst heeft een totaal oppervlak van circa 7.134 m² BVO met goede gratis parkeervoorzieningen. Het centrum heeft een mix van nationale en lokale retailers waaronder twee supermarkten (Albert Heijn en Jumbo), vers speciaalzaken, retail op het gebied van persoonlijke verzorging, aangevuld met eetgelegenheden en (zorg)dienstverleners.

Voor deze verhuurtransacties werd Altera bijgestaan door Verschuuren & Schreppers en Colliers Property Management. Het vastgoedbeheer van Brouwhorst wordt gedaan door Colliers international.

Brouwhorst, Helmond
Delen:
Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...

Winkels

Altera contracteert P1 voor parkeerbeheer in Houten

Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...