Winkels

Intertoys huurt 1.000 m² aan op Sint Jorisplein in Amersfoort

Altera heeft een winkel op de verdieping van het Sint Jorisplein van bijna 1.000 m² verhuurd aan Intertoys. De winkelruimte wordt in januari 2024 aan Intertoys opgeleverd en zal begin 2024 haar deuren openen. Met de huurder is een langjarige huurovereenkomst overeengekomen.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Verhuring van een verdieping in een winkelcentrum kent vaak uitdagingen, zo ook in de binnenstad van Amersfoort. Wij zijn daarom extra blij met deze passende invulling en dat Intertoys voor deze relokatie naar het Sint Jorisplein heeft gekozen. De komst van Intertoys zorgt voor een verdere versterking van de branchering in het winkelcentrum. Wij hebben er vertrouwen in dat Intertoys hier een goede winkel kan draaien.”

Jan Nap, CFO Intertoys: “De relocatie naar de nieuwe winkel op het Sint Jorisplein past precies  binnen onze nieuwe winkelstrategie. Hierbij richten wij ons op grotere winkels waar wij onze hernieuwde winkelformule en breed assortiment beter terug kunnen laten komen dan in de huidige, kleinere, winkellocatie.”

De verhuring kwam tot stand door bemiddeling van Cushman & Wakefield. Colliers Property Management verzorgt het commercieel en technisch vastgoedmanagement van het Sint Jorisplein.

Over Sint Jorisplein

Winkelcentrum Sint Jorisplein is een binnenstedelijk winkelcentrum dat hét startpunt is voor een dagje winkelen in het historische centrum van Amersfoort.  Het winkelcentrum kent op gebied van verhuur een goede proposite ten opzichte van de historische winkelstraten, doordat het grote units biedt en daarmee formules als H&M, Sting en C&A kan huisvesten. Bovendien is de ondergelegen parkeergarage (langdurig verhuurd aan Q-park) het belangrijkste bronpunt van het centrum van Amersfoort.

Over Intertoys

Intertoys is met meer dan 220 winkels en een webshop de grootste keten van speelgoedspeciaalzaken in Nederland, die iedereen aanzet tot spelen. Go Play! Met een onderscheidend assortiment voor jong en oud, een toekomstbestendig hybride omnichannel businessmodel en meer dan 1300 speelgoedspecialisten is Intertoys dé specialist en marktleider in de categorie speelgoed.

Delen:
Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in...

Winkels

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westw...