Winkels

HEMA breidt uit op het Gouweplein in Waddinxveen

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft met HEMA in Waddinxveen overeenstemming bereikt over een verlenging van de huurovereeenkomst en uitbreiding van de winkel. De huidige ruimte wordt  met circa 200 m² uitgebreid waardoor een totaal metrage van   1.500 m² ontstaat. De uitbreidingsmeters worden gebruikt voor horeca conform het nieuwste concept van HEMA.  De afbouwwerkzaamheden door HEMA zijn momenteel gaande en de verwachte feestelijke opening is gepland op 20 oktober a.s.

Met de uitbreiding van het HEMA restaurant op deze hoek van het winkelcentrum wordt een kwaliteitsimpuls gegeven. Door de uitbreiding en investering in nieuwe horeca blijkt ook dat HEMA franchisenemer Marc den Hartog  vertrouwen heeft in de toekomst van het Gouweplein.

Marc den Hartog: “Wij zijn erg blij met deze kans in Waddinxveen. Waddinxveen groeit snel dat zie je ook terug in de klantaantallen in onze winkel. We zien steeds meer klanten ook van buiten Waddinxveen in onze winkel en ook de zondag bijvoorbeeld groeit snel. De populaire horeca groeide uit haar jasje. Met de uitbreiding zijn wij klaar voor de toekomst zodat wij zo veel mogelijk inwoners van Waddinxveen , maar ook daarbuiten, kunnen blijven bedienen. “

Winkelcentrum Gouweplein viert volgend jaar alweer haar 10 jarig jubileum. Het winkelcentrum dat werd gebouwd op een het sportcomplex van voetbalvereniging Be-Fair heeft inmiddels de harten van de Waddinxvener en bewoners van omliggende dorpen veroverd. Met 2 uur gratis parkeren onder het winkelcentrum, een gevarieerd winkelaanbod van lokale en nationale retailers en aantrekkelijke architectuur is het winkelcentrum een trekker in de regio geworden. Doordat er veel nieuwbouw is en nog wordt gerealiseerd blijft het inwonertal in Waddinxveen stijgen, wat zich vertaalt in een duidelijk positieve ontwikkeling van het winkelcentrum.

Marc den Hartog: “ Met ons nieuwste Hema keuken concept zullen wij een breder publiek aanspreken. Met name gezinnen met kinderen en jongeren zullen zich nog meer dan voorheen thuis voelen in ons restaurant. Dat komt door de gezellige maar eigentijdse sfeer maar ook door ons uitgebreide vers bereide assortiment zoals smooties, salades, kleine pizza’s en een lekkere frietschotel. En natuurlijk ontbreken de tompouce en het broodje rookworst niet! Daarnaast hebben wij nu de kans om ook onze winkel flink uit te breiden en te voorzien van een compleet nieuw interieur.”

Henk de Bas, voorzitter Ondernemersvereniging Waddinxveen, over winkelcentrum Gouweplein: “Gelukkig krijgen wij als ondernemersvereniging steeds meer signalen dat nieuwe ondernemers zich op het Gouweplein willen vestigen. Een goed voorbeeld nu is natuurlijk de uitbreiding van HEMA. Er wordt flink geinvestereerd in een prachtig restaurant en in de winkel, hieruit spreekt vertrouwen in het Gouweplein.”

 

 

 

 

 

Delen:
Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in...

Winkels

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westw...