Winkels

Altera sluit nieuwe huurovereenkomsten meubelboulevard Kaap de Goede Hooplaan te Utrecht

Vastgoedbelegger Altera verhuurt winkelruimte aan X²O badkamers (1.708 m²) en Swiss Sense (1.550 m²).

Swiss Sense was reeds huurder aan Kaap de Goede Hooplaan te Utrecht en is middels deze transactie langjarig verlengd. Met de komst van X²O badkamers is de branchering  gediversifieerd en blijft de meubelboulevard volledig verhuurd. X²O badkamers opent medio juni haar deuren.

Specialty asset Kaap de Goede Hooplaan is onderdeel van woonboulevard Utrecht (Kanaleneiland) met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het meubelcentrum ligt in het zuiden van de stad Utrecht naast de Ring (A12). De asset van 11 units is gelegen naast en op de aanrijroute naar Ikea en behoort daarmee tot het drukst bezochte gedeelte van de woonboulevard.

Erwin Wessels, CIO van Altera: “We zijn erg tevreden met het sluiten van de langjarige huurovereenkomsten en het vertrouwen van X²O badkamers en Swiss Sense, juist in deze bijzondere tijd. Als onderdeel van de grootste woonboulevard van het Westen is ons specialty shopping centre met deze verhuringen blijvend goed gepositioneerd.”

Het meubelcentrum is oorspronkelijk gebouwd in de jaren 60 als veilingzaal en is in 2015 uitgebreid gerenoveerd met onder andere geheel vernieuwde gevels.

Delen:
Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in...

Winkels

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westw...