Altera Vastgoed koopt 23 appartementen in project ZuiderDuinen

Altera Vastgoed en Schouten Bouw uit Leidschendam hebben een overeenkomst gesloten voor de afname van 23 appartementen in project ZuiderDuinen. Het project betreft de ontwikkeling het voormalige parkeerterrein aan de Wijndaelerweg in Den Haag.

Het plan, dat hemelsbreed op 1 km van het strand van Kijkduin ligt, bestaat uit 3 appartementengebouwen met totaal 61 appartementen, welke worden gebouwd op een plint. In de plint zijn diverse functies opgenomen waaronder een kinderdagverblijf, een stallingsgarage met 66 parkeerplaatsen en de bergingen van de woningen. Op de daken van de plint worden tussen de appartementengebouwen siertuinen aangelegd, die qua beplanting zullen aansluiten op het aangrenzende natuurgebied.

Van het appartementenprogramma zijn 38 appartementen (Toren A en B) door Schouten reeds in de particuliere verkoop verkocht. De 23 appartementen in Toren C worden door Altera Vastgoed verhuurd in de vrije sector. Het betreft 3- en 4-kamer appartementen van circa 95 tot 119 m2 woonoppervlakte, allen voorzien van een groot terras of balkon en een privé parkeerplaats in de stallingsgarage.

De start bouw is voorzien in het derde kwartaal van 2017. De oplevering zal vanaf het eerste kwartaal 2019 plaatsvinden.

Delen:
Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...

Nieuws

Nautisch NDSM on the River IJ in Amsterdam completed

Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd