Altera Vastgoed koopt 60 appartementen in Heemskerk van HSB

Altera Vastgoed en de Volendamse aannemer HSB hebben een koopovereenkomst gesloten voor de afname van 60 appartementen. Het betreft de ontwikkeling van de locatie van het voormalige raadhuis op loopafstand van het centrum in Heemskerk

Het plan is ontwikkeld door de v.o.f. Bachstraat (een samenwerking tussen BPD Ontwikkeling en HSB Ontwikkeling). De v.o.f. Bachstraat heeft deze binnenstedelijke locatie in de nabijheid van het centrum van de gemeente Heemskerk overgenomen. De v.o.f. is verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling van 114 appartementen met bijbehorende half verdiepte parkeergarage. Just architects uit Amstelveen tekende voor het ontwerp.

Het plan bestaat uit twee aaneengesloten appartementengebouwen. 60 appartementen zijn ontwikkeld voor Altera Vastgoed en worden verhuurd in de vrije sector (middensegment) huur. Het betreft 2- en 3- kamerappartementen van 50 tot 97 m2 woonoppervlakte. Alle appartementen hebben een parkeerplaats in de half verdiepte parkeergarage en een royaal balkon of dakterras aan de binnentuin.

De overige 54 2- tot en 4-kamerappartementen zijn ontwikkeld voor de vrije verkoop. De koopappartementen variëren van 50 tot 160 m2 woonoppervlakte. Ook zijn er 2 penthouses van 210m2 groot.

De start bouw is voorzien in het vierde kwartaal van 2017.

Altera en HSB zijn verheugd met het tekenen van deze overeenkomst omdat daarmee een spoedige start bouw gegarandeerd is.

Huurders worden uitgenodigd om zich in te schrijven via www.hureninheemsuite.nl.

Informatie over de koopappartementen is te vinden op de website www.nieuwbouw-heemsuite.nl.

Delen:
Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...

Nieuws

Nautisch NDSM on the River IJ in Amsterdam completed

Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd