Altera Vastgoed transformeert kantoorgebouw tot 103 huurappartementen in project De Keizer te Amstelveen

De woningen worden gerealiseerd in de populaire Keizer Karel wijk op de hoek Van der Hooplaan en de Startbaan. Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V. is hier onlangs gestart met de sloop van het kantoorgebouw van Altera.

De appartementen zullen voor een groot gedeelte verhuurd worden in het middensegment.
Architect Bart van der Vossen van bureau Rijnboutt heeft een woontoren getekend van bijna 40 meter hoog die bestaat uit een aantrekkelijke mix aan typen appartementen voor starters, gezinnen en senioren. De 3-kamerappartementen zijn tussen de 75 en 100 vierkante meter en zijn allen voorzien van royaal balkon of groot dakterras. Huurders vinden in de directe omgeving een ruim aanbod aan winkel- en sportvoorzieningen.
Voor Altera is Amstelveen bekend terrein: het woningfonds verhuurt hier al 200 woningen. Dit project is een goede aanvulling op de woningportefeuille vanwege het huurprijssegment, het energielabel (A) en de goede locatie.

Oplevering medio 2018

De bouw zal aansluitend op de sloop starten en de oplevering is gepland in Q2 2018. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zich in te schrijven op www.hurenindekeizer.nl.

Delen:
Nieuws

Phase 1 of De Zaanse Helden delivered

Woningen

Oplevering van Fase 1 De Zaanse Helden

Winkels

Altera contracteert Action voor het Gouweplein in Waddinx...