Winkels

Nieuwe winkel van HEMA geopend in Het Rond in Houten

Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft samen met HEMA-CEO Saskia Egas Reparaz en franchiseondernemer Rick van der Weijden de nieuwe HEMA XL in het winkelcentrum Het Rond in Houten feestelijk geopend.

De afgelopen drie jaar is met betrokken partijen gekeken naar het verder versterken van het centrumgebied van Houten en de wensen van franchiseondernemer Van der Weijden voor het realiseren van het XL concept. De wens van een grotere HEMA (circa 1.900 m²) in Het Rond heeft geresulteerd in de relocatie naar de passage.

De nieuwe HEMA is een zogenaamde doorloopwinkel en beslaat een deel van de passage tussen Nick & Son en Xenos. Zowel Mies Boetiek als Hunkemöller zijn verplaatst naar een nieuwe winkel binnen de passage. De nieuwe Mies Boetiek is een grotere winkel van ruim 350 m², waarin zij haar damesmode assortiment uitbreidt met woonaccessoires en café Mies. Hierdoor is de passage eind oktober 2022 volledig verhuurd.

 

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met de relocatie van de HEMA wordt een stap gezet naar een sterker en compacter winkelcentrum Het Rond. De uitbreiding en investering van deze huurder toont het vertrouwen van onze huurders in de toekomstbestendigheid van het winkelcentrum. Wij kijken uit naar een passage gevuld met tevreden consumenten en winkeliers.”

Rick van der Weijden: “ Als franchisenemer van de HEMA in Houten is het fantastisch om je te mogen vestigen op zo’n droomlocatie. Wij zijn Altera bijzonder dankbaar voor haar creatieve gedachtegang om de HEMA op deze locatie mogelijk te maken.  “

Bij de vernieuwingen is SUM architecten verantwoordelijk voor het ontwerp, de architect die eerder ook het ontwerp van de Vershof voor zijn rekening nam. Bouwbedrijf Pennings heeft de uitvoering van de relocatie verzorgd.

Delen:
Winkels

Altera Vastgoed verwerft Albert Heijn supermarkt in Sas...

Winkels

Altera verwelkomt Dirk van den Broek op het Gouweplein in...

Winkels

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westw...