Woningen

Project The Ambassador in Den Haag opgeleverd

Altera Vastgoed NV (verder: Altera) heeft van Van Wijnen Stolwijk het project The Ambassador aan de Eisenhowerlaan in Den Haag opgeleverd gekregen en verwelkomt de eerste bewoners.

De oplevering aan Altera bestaat uit 39 appartementen en maisonnettes en 45 parkeerplaatsen in een ondergelegen parkeergarage, separate bergingen en vier fietsenbergingen. De appartementen zijn gelegen op de begane grond tot en met de vierde verdieping. De woonlagen hebben negen tot 12 appartementen, die zijn ontworpen als 2-, 3- of 4-kamerwoning. De appartementen zijn volledig gasloos en beschikken allemaal over een WTW balansventilatiesysteem. Op het dak van het gebouw liggen zonnepanelen die zijn aangesloten ten dienste van de centrale voorzieningen.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Met de oplevering van The Ambassador sluiten we een intensief sloop/nieuwbouwtraject met bouwer Van Wijnen af. Een voormalig kantoorgebouw uit onze kantorenportefeuille is herontwikkeld naar een duurzame woonlocatie. De appartementen sluiten aan op onze beleggingsstrategie die gericht is op een geografische focus op de Randstad en de aangrenzende woongebieden voor de verschillende doelgroepen.”

Locatie

Het appartementencomplex is gerealiseerd aan de Eisenhowerlaan in het Statenkwartier in Den Haag. De Eisenhowerlaan vormt de scheiding tussen de buurten Statenkwartier en Zorgvliet. Het Statenkwartier is gerealiseerd aan het begin van de 20ste eeuw. De locatie kent een goede omgevingskwaliteit gelegen in de Internationale Zone van Den Haag tegenover het Europol gebouw. De locatie is vanaf het einde van de Utrechtse Baan (A12) met de auto binnen circa 10 minuten te bereiken. Tramlijnen 1 en 17 zijn op korte loopafstand gelegen en hebben een snelle verbinding met Den Haag CS.

 MVGM verzorgt het beheer namens Altera Vastgoed.

Delen:
Woningen

Oplevering van Fase 1 De Zaanse Helden

Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...