Organisatie

Altera voegt Rudy Verstappen toe aan het management team en benoemt Thijs Guinee tot Research Manager

Altera heeft per 1 januari jl. alle strategische en beleidsmatige ESG activiteiten samengevoegd binnen de nieuwe afdeling ESG. Rudy Verstappen is benoemd tot Team Lead ESG en maakt daarmee deel uit van het management team van Altera.

Rudy is in 2019 begonnen bij Altera als ESG Manager. Hierbij heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het ESG beleid en de verdere ontwikkeling van de duurzaamheidsdoelstellingen van Altera. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van duurzaamheid binnen de financiële en vastgoedsector.

De ESG afdeling bestaat naast Rudy uit Janneke Pruijsen en zij zullen zich gaan richten op het verder verstevigen van ESG binnen de organisatie. Eén van de belangrijke duurzaamheidsdoelstellingen is, in samenwerking met de asset management afdelingen, het afleggen van de weg naar Paris Proof en klimaatadaptief vastgoed.

Thijs Guinee is per 1 januari jl. benoemd tot Research Manager en volgt hiermee Kees van der Meulen op die in 2024 met pensioen gaat. Thijs is in 2021 begonnen bij Altera als Performance & Valuation Analist. Binnen zijn functie heeft hij  zich de afgelopen jaren gericht op het analyseren en adviseren op het gebied van van taxaties en performance van de portefeuilles. Als Research Manager zal Thijs zich richten op het doorvertalen van woningmarkt analyses, trends en veranderingen in de diverse markten naar de beleggingsstrategie voor de woningportefeuille.

Jaap van der Bijl, CEO Altera vastgoed: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Rudy Verstappen en Thijs Guinee deze functies op enthousiaste en professionele wijze zullen invullen en beiden een verdere belangrijke bijdrage zullen leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van Altera en haar stakeholders. Daarnaast bedanken wij Kees van der Meulen voor zijn inzet van de afgelopen jaren. ”

 

Delen:
Research

Altera maakt pensioen van Kees van der Meulen bekend

Organisatie

Altera Vastgoed verwelkomt Danny Gerritsen

Organisatie

Altera maakt pensioen van Arnold de Gier bekend