Organisatie

Benoemingen bij Altera Vastgoed

Altera breidt team uit met Jan-Bart Bergers en Charlotte Butzelaar

Altera Vastgoed (hierna “Altera”) maakt de komst bekend van Jan-Bart Bergers en Charlotte Butzelaar.

Charlotte Butzelaar (27) is per 1 februari 2022 gestart als Marketing & Communication Officer. Butzelaar is afkomstig van Blackbear waar zij werkzaam was als Marketeer. Daarvoor heeft zij gewerkt bij Optimum Media Direction als Strategy en Communications Consultant.

Butzelaar heeft ervaring op het gebied van marketing waaronder het bedenken en uitwerken van marketingstrategieën en merkpositionering.

Met de komst van Butzelaar in deze nieuwe rol, kan verder invulling worden gegeven aan de marketing & communicatie activiteiten van Altera voor al haar stakeholders.

Jan-Bart Bergers (57) is per 1 februari 2022 gestart als Data Specialist. Bergers is afkomstig van Multi Corporation waar hij de afgelopen zeven jaar heeft gewerkt als Business Intelligence Manager. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij Redevco in een vergelijkbare rol.

Bergers is een ervaren IT specialist met een sterke achtergrond in de vastgoed sector en is specialist op het gebied van de automatische verwerking van digitale vastgoeddata ten behoeve van de informatievoorziening en analyse.

De benoeming past binnen de digitale strategie van Altera om de data-en informatietoepassingen verder te optimaliseren.

Delen:
Research

Altera maakt pensioen van Kees van der Meulen bekend

Organisatie

Altera Vastgoed verwelkomt Danny Gerritsen

Organisatie

Altera maakt pensioen van Arnold de Gier bekend