Woningen

Nieuwe huurder Zuiderduinen vertelt

Het totale project Zuiderduinen bestaat uit drie appartementengebouwen met in totaal 61 appartementen, een stallingsgarage met 66 parkeerplaatsen en op de begane grond een commerciële ruimte waar een kinderdagverblijf is gevestigd. Altera is eigenaar van één gebouw met 23 vrije sector huurappartementen.

Huurders Hans van Breukelen en Deborah Rijnders vertellen over hun keuze voor Zuiderduinen, waar ze het meest naar uit kijken en hoe ze hun woningen gaan inrichten.

“We wilden graag in deze omgeving blijven wonen. Het is dichtbij de zee en in de duinen. We kijken uit naar  heel veel dingen,  maar wat er voor ons uitspringt is dat de woning gelijkvloers is en dat het een hele comfortabele woning is. Iedereen staat in de startblokken om aan de slag te gaan nu we de sleutel hebben.

We hebben uiteindelijk besloten om de piano ook in de woonkamer te zetten. Onze grote buffetkast gaat ook mee de woonkamer in. Ook de grote eettafel moest mee, de kinderen protesteerden dat we deze weg wilden doen dus die blijft. We koken graag en houden van ambiance. Op de muur bij de eettafel hebben we gekozen voor een behang van Allison Moore, dat gaat heel mooi uitkomen met de tafel. We hebben gekozen om de bank niet tegen een muur aan te  zetten, daardoor kijken we nu mooi als we op de bank zitten naar buiten!”

huurders Hans van Breukelen en Deborah Rijnders
huurders Hans van Breukelen en Deborah Rijnders
Delen:
Woningen

Oplevering van Fase 1 De Zaanse Helden

Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...