Woningen

Oplevering 48 huurwoningen in Son en Breugel

Het appartementencomplex De Traverse te Son en Breugel is recent opgeleverd. Hiermee voegt Altera 48 nieuwbouw vrije sector huurwoningen toe aan haar portefeuille. Het woningfonds groeit daarmee naar ruim 4500 woningen.

Het project is direct gelegen aan het Wilhelminakanaal op de hoek van Kanaaldijk Noord en de Nieuwstraat op loopafstand van het centrum van Son. De 48 vrije sector huurappartementen hebben oppervlaktes variërend tussen 57 m² en 88 m². Allen beschikken over twee of drie kamers, verdeeld over zes verdiepingen en met royale buitenruimtes. Daarnaast heeft ieder appartment nog een parkeerplaats en een berging in de halfverdiepte parkeerkelder.

Het gebouw is voorzien van zonnepanelen ten behoeve van het algemene elektraverbruik. Met deze en andere maatregelen versterkt Altera het groene en duurzame karakter van haar portefeuille verder.

Het project is volledig verhuurd bij oplevering via het door Altera ontwikkelde online verhuursysteem, waarbij huurders gemakkelijk hun woning kunnen huren en digitaal contracten kunnen ondertekenen.

De Traverse is ontwikkeld door CRA Vastgoed uit Eindhoven en gebouwd door Huybregts Relou, beiden maken deel uit van VB Groep.

Delen:
Woningen

Tweede gebouw The Mayor in Amstelveen opgeleverd

Woningen

Altera verwerft Bibliotheek van wooncomplex De Rede te...

Winkels

Altera en MN verkopen winkelcentrum met woningen in...