Woningen

Zig Real Estate en Altera slaan handen ineen: verhoogde efficiëntie en tevredenheid

Altera Vastgoed (hierna: Altera) gaat, samen met haar vastgoedmanagers vb&t, Schep en Rebo, een samenwerking aan met Zig Real Estate.

De eerste dag van Provada is feestelijk afgesloten met een ondertekenmoment waarbij Altera en Zig Real Estate een innovatief partnership aangaan. De twee bedrijven zetten op 13 juni tijdens de Provada in Amsterdam hun handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst, die belooft de efficiëntie van vastgoedbeheer naar een nieuw niveau te tillen.

Altera gaat gebruik maken van het geavanceerde Real Estate Platform van Zig. Dit platform verbindt eigenaren, beheerders en bewoners, zorgt voor geautomatiseerde processen en draagt bij aan de tevredenheid van de klant.

Inzicht, optimale klantprocessen en tevreden huurders
Met de geavanceerde functies van het platform kunnen vastgoedmanagers zich concentreren op wat echt belangrijk is. Het biedt beleggers meer inzicht in hun portefeuille, vastgoedmanagers efficiënte afhandeling van klantvragen en een 360-graden klantbeeld, en huurders profiteren van een optimale service door proactieve informatievoorziening. Bewoners worden bijvoorbeeld op de hoogte gehouden van de voortgang van een reparatie- of onderhoudsverzoek en ontvangen updates over geplande afspraken of ander belangrijk nieuws.

Niels van Wonderen, Head of Asset Management Residential Altera; ‘Vanuit ons huurderstevredenheid programma zetten wij graag de volgende stap voor onze huurders. Door met Zig Real Estate een samenwerking aan te gaan zorgen we voor een optimale service door proactieve informatie voorziening, dit zal naar verwachting zorgen voor een verdere verbetering van de algemene klanttevredenheid.’

Een motor voor groei en innovatie
Het Real Estate Platform is meer dan een tool voor efficiëntie; het is een motor voor groei en innovatie. Met de hulp van het platform verwacht Altera Vastgoed een geoptimaliseerde en geautomatiseerde vastgoedorganisatie te creëren, waar efficiëntie en werkplezier hand in hand gaan. In de praktijk zal er minder tijd aan papierwerk worden besteed dankzij geoptimaliseerde processen, komt er meer inzicht en wordt het mogelijk om de service aan huurders te optimaliseren dankzij de innovatieve en persoonlijke app die proactieve communicatie mogelijk maakt.

Ron Seesing, CCO van Zig Real Estate; ‘Het platform gaat verder dan efficiëntie alleen en heeft als doel om huurders een optimale woonervaring te bieden. Via de app kunnen bewoners straks zelf al hun woonzaken regelen en in de toekomst in contact komen met medebewoners via de community.’

Zig Real Estate en Altera delen een visie voor de toekomst van vastgoedbeheer die gericht is op efficiëntie, innovatie en klanttevredenheid. Deze samenwerking is een krachtige stap in die richting.

Van links naar rechts: Jean-Paul Rouwette van Vb&T, Ron Seesing van Zig Real Estate, Niels van Wonderen van Altera, Bert van Lunteren van Schep vastgoedmanagement
Delen:
Woningen

Nautisch NDSM aan het IJ in Amsterdam opgeleverd

Woningen

Altera verduurzaamt 77 woningen in Haarlem met Van Wij...

Woningen

Altera Vastgoed start samenwerking met Aalberts voor...