Organisatie

Altera benoemt Bart Visscher per 1 oktober 2018 tot Hoofd Verwerving

Bart Visscher (53) begint op 1 oktober 2018 als Hoofd Verwerving bij Altera Vastgoed. Hij was de afgelopen 8½ jaar werkzaam bij Syntrus Achmea, laatstelijk als director a.i. van het Ontwikkelbedrijf. Daarvoor heeft Bart onder andere gewerkt bij Bouwfonds Property Development (BPD).

De komst van Bart Visscher versterkt niet alleen de afdeling Verwerving maar ook het management team met een collega die veel kennis en ervaring meeneemt. Zo kan Altera slagvaardig blijven opereren in een uitdagende markt. Aansprekende acquisities zoals het voormalige KPMG-gebouw in Amstelveen en de Groene Kaap in Rotterdam zijn daar goede voorbeelden van.

Jaap van der Bijl (ceo): “voor onze beleggers zoeken wij voortdurend naar mogelijkheden om onze portefeuilles te versterken; niet alleen woningen maar ook winkels en bedrijfsruimten. Met de komst van Bart Visscher zetten wij weer op volle kracht in op nieuwe acquisities, zowel ontwikkelprojecten als bestaande objecten. Met zijn kwaliteiten, ervaring en netwerk past Bart uitstekend bij Altera”.

Delen:
Organisatie

Altera Vastgoed publiceert Jaarverslag 2022

Organisatie

Frank Stockmann gestart als Compliance Officer bij Altera...

Organisatie

Nieuwe aandeelhouder committeert € 170 miljoen